Netegem l’entorn del Mèdol

Es durà a terme el proper dissabte 5 de juny a les 10h

Al Camp Residu Zero i Associació CEN organitzen a les 10h del proper dissabte 5 de juny, i amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient (que té lloc el dia abans, 4 de juny) la recollida de residus ‘Netegem l’entorn del Mèdol’, amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Tarragona, i Quimeras Tarragona.
 

Les persones interessades han d’inscriure’s a la web. A més, participar i ser solidari amb la causa té premi gràcies a la col·laboració de Càmping Trillas i Càmping Las Palmeras que amb el suport de Campingscat.com, el portal de càmpings de Catalunya, sortejaran dues estades de cap de setmana de càmping, per tant dos premiats, entre tots els inscrits que hi participin de la recollida.

Es recomana participar amb calçat còmode, portar aigua, protecció solar, gorra, mascareta i guants, i respectar la distància de seguretat entre participants. El punt de trobada és l’Aparcament exterior de l’Àrea de Servei de l’autopista del Mèdol.
 
Malauradament els nostres boscos i entorns naturals sovint es troben plens de residus per l’actitud incívica d’alguns ciutadans. La iniciativa té per objectiu netejar aquests espais verds per al gaudi de tothom i en benefici del Medi Ambient, la natura i els nostres paisatges, així com els éssers vius que els habiten i conscienciar sobre l’impacte negatiu de llençar brossa a la natura.