Mor el futbolista de 16 anys que es va desplomar després d’un partit a Tarragona

Moha El Guennouni jugava al cadet A del Col·legi Sant Pau

Companys d'equip del Moha amb una samarreta donant-li ànims. CEDIDA

Moha El Guennouni, el futbolista de 16 anys que es va desplomar fa uns dies després d’un partit a l’Estadi Ortega Parejo de Campclar, ha acabat perdent la vida aquest dimecres. El passat 26 d’abril, el jove va disputar els últims vuit minuts del partit que enfrontava el seu equip, el Col·legi Sant Pau Apòstol, amb el CD La Floresta. Un cop finalitzat el partit amb normalitat, Moha es va desmaiar i va entrar en aturada cardiorespiratòria.

Afortunadament, al camp hi havia un metge i una infermera que el van poder reanimar en un primer moment fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques, que el va traslladar en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Posteriorment, seria traslladat a l’Hospital de Bellvitge, on finalment ha acabat morint.

Aquest passat cap de setmana, els seus companys del cadet A del Sant Pau li havien mostrat el seu suport en el partit que jugaven davant el CDC Torreforta, mostrant unes samarretes amb el lema “Ànims Moha“. Després de la seva mort són moltes les mostres de condol per la mort del jove de 16 anys, entre elles les del Nàstic de Tarragona o la Federació Catalana de Futbol.