Mor a Tarragona una nena d’11 anys que havia donat positiu en coronavirus

S'haurà de fer l'autòpsia per esclarir les causes de la defunció

Una nena d’11 anys que havia donat positiu en covid-19 va morir aquest dimarts al matí a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons ha avançat el Diari de Tarragona. La menor, que no tenia patologies prèvies conegudes, va ser diagnosticada fa uns dies i va ingressar a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Desgraciadament, el seu estat de salut va empitjorar la passada matinada i va haver de ser traslladada d’urgència fins a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Segons explica el citat mitjà, la nena tenia una isquèmia intestinal i una perforació gàstrica, motiu pel qual ha entrat a quiròfan, però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

En els pròxims dies es farà l’autòpsia de la menor per tal de descobrir la causa de la mort. Tot i que havia donat positiu en covid-19 es desconeix si es tracta de la causa de la defunció. Les primeres hipòtesis apunten que la nena podria haver patit una síndrome similar al de Kawasaki i que alguns investigadors relacionen amb el coronavirus. Un estudi fet a Londres apunta que aquesta patologia inflamatòria afecta principalment a nens i seria provocada per la resposta immunitària a la covid-19.