L’Ajuntament de Tarragona obre el període de preinscripció del centre municipal de formació d’adults

El període romandrà obert fins el 29 de juny

Del 21 fins al 29 de juny s’està duent a terme la Preinscripció Escolar del CMFA Fòrum. El conseller d’Educació Manel Castaño ha volgut posar en relleu que “des del CMFA Fòrum es duu a terme una important tasca educativa, però també cultural, cívica i social, buscant els millors itineraris segons les necessitats dels alumnes. En l’actual escenari d’incertesa i canvi, la formació és més important que mai”. 

Les persones interessades poden dur a terme el tràmit a través del web. Caldrà descarregar formulari, adjuntar la fotocòpia escanejada de la documentació i enviar-ho del 21 al 29 de juny al següent correu electrònic: cmfa@tarragona.cat ( les sol·licituds enviades fora del termini no seran vàlides). Posteriorment, el centre enviarà un correu confirmant la sol·licitud i la matricula es formalitzarà del 2 al 9 de setembre.  

Pel proper curs 2021-22 el CMFA Fòrum ofereix cursos d’iniciació al català, castellà, anglès o informàtica. També hi ha cursos de formació reglada com els cicles de formació instrumental – d’alfabetització, carnet de conduir o els dos nivells de formació instrumental- o el Graduat d’Educació Secundària Obligatòria. El centre també ofereix cursos de preparació per a les proves d’accés -de grau mitjà, superior o per la universitat per majors de 25 anys- així com cursos de competències per a la societat digital (informàtica, anglès i català).