L’Ajuntament de Tarragona assegura que les seves mascaretes estan completament certificades

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona subratlla que les mascaretes infantils amb motius del Seguici Popular estan completament certificades per l’Associació Española de Normalización (UNE 0065BFE), organisme d’homologació. “Lamentem que s’hagi posat en dubte un tema tan sensible -amb demostracions tan poc científiques- com la salut en els infants. En política tot no s’hi val perquè a qui realment perjudica aquesta notícia falsa i difamatòria és a les famílies amb canalla perquè els genera angoixa i a l’empresa Revalsport que ha fabricat les mascaretes”, assegura el conseller Jordi Fortuny.

Aquesta empresa d’Alcover des de 1997 es dedica a la fabricació de peces i equipaments esportius. La seva llarga experiència avala la seva trajectòria professional, treballant per escoles, botigues esportives o el mateix Gimnàstic de Tarragona, ja que durant 12 anys va ser el proveïdor de l’equipació esportiva.

Finalment, l’Equip de Govern rebutja “l’ús polític que s’ha fet d’aquest tema i la greu irresponsabilitat que, des de càrrecs institucionals amb responsabilitat política- han fet d’una fakenew”.