La Vibrieta de Tarragona fa un logotip especial pels seus 15 anys

L’autor de la imatge és del dissenyador tarragoní i membre de la Colla de Diables Voramar del Serrallo- Víbria de Tarragona, Eloy Gaspar

La Vibrieta de Tarragona celebra enguany el seu 15è aniversari i vol presentar a la ciutat el logotip de la commemoració. L’autor de la imatge és del dissenyador tarragoní i membre de la Colla de Diables Voramar del Serrallo- Víbria de Tarragona, Eloy Gaspar.

El logotip està fet amb una tipografia de caràcter infantil, ja que la Vibrieta va dirigida majoritàriament a un públic infantil. L’autor ha jugat amb la silueta de la bèstia, per donar forma al número cinc. Per altra banda, Gaspar ha decidit apostar pel vermell, color corporatiu de la Vibrieta, i incorporar el taronja com a secundari. La posició dels números està feta amb la intenció d’aconseguir moviment i diversió.

La presentació de la imatge és una de les accions previstes per celebrar l’aniversari de la Vibrieta, una de les bèsties més estimades pels més petits. Durant els pròxims dies, i en el marc de les Festes de Santa Tecla, l’entitat ha organitzat altres activitats commemoratives, com per exemple, l’exposició ‘Refugi de bestietes’, que es podrà visitar a partir del dia 12 de setembre al Refugi 1 del Moll de Costa.

Un bestieta molt estimada

La Vibrieta va néixer l’any 2006, a conseqüència de la devoció i estimació que els més petits tenien a la Víbria. L’entitat va decidir oferir a la ciutat una reproducció infantil de l’element festiu, que es va incorporar a la Santa Tecla Petita. L’escultor morellenc Joan Gallego va ser l’encarregat de donar forma a la bèstia. La indumentària i els timbals –instrument que acompanya des dels inicis a la bèstia– van sorgir de l’ideari dels mateixos membres de la colla. Molts tarragonins recorden encara la presentació de la bèstia: el 15 de setembre de l’any 2006, la colla va portar a terme un espectacle de foc, amb la col·laboració del Boc de Vandellòs.