La restauració del Parc Central de Tarragona reobre després de 6 mesos

El Centre Comercial es mantindrà obert en el seu horari habitual de dilluns a dissabtes de 9 a 21 h i amb l'aforament reduït al 30% de la seva capacitat

Imatge del local de KFC al Parc Central. Foto: Laura V-M

Els 10 locals dedicats a restauració que operen a Parc Central han tornat a obrir al públic avui, dilluns 26 d’abril,  després de 6 mesos de tancament, amb  l’entrada en vigor de les noves mesures  establertes pel PROCICAT. Aquestes  mesures permeten igualar els horaris  d’activitat dels establiments de Centres  Comercials als que es troben ubicats al  carrer. 

El gremi de la restauració de Parc Central ocupa més de 2.000 m2 de superfície i dóna feina a  més de 200 persones. En aquest sentit, el gerent del Centre Comercial, Miguel Ángel González, celebra la seva reobertura atès que “permet recuperar l’activitat a molts treballadors que  portaven més de mig any patint les greus conseqüències d’aquesta situació”. Alhora, descriu el  sector com “un important multiplicador econòmic, no només pel fet d’atraure clients,  augmentar les estades i fer més agradable i completa la visita, sinó també per crear llocs de  feina estables, donat que la restauració del Parc Central no té caràcter estacional”. 

González recalca que “els restaurants, bars i cafeteries de Parc Central són espais segurs en  què es compleixen els més alts estàndards de prevenció anti-Covid seguint les instruccions de les autoritats sanitàries i de l’OMS”.

L’eliminació de la limitació de superfície en els locals de més de 800 m2 és una altra de les  novetats de la nova normativa, la qual cosa permetrà una major afluència a les botigues de  marques com Zara, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Primark, etc.  Malgrat aquesta flexibilització, l’aforament del Centre Comercial es manté reduït al 30% de la  seva capacitat total. Al seu torn, la desaparició de les restriccions de mobilitat a Catalunya,  permetrà tornar a rebre clients de l’àrea d’influència del Centre Comercial. 

Mesures preventives anti-Covid implementades al Parc Central 

Parc Central aplica i reforça totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries per a la  prevenció de la Covid-19. El Centre Comercial compta amb la certificació Disinfection  Monitored, atorgada per la companyia SGS. Aquest segell acredita que Parc Central és un espai  segur per al públic atès que aplica els processos de seguretat, neteja, desinfecció i higiene en  matèria preventiva seguint els processos establerts per l’OMS. 

Cal recordar que s’ha dissenyat i habilitat un recorregut per a optimitzar la circulació i ajudar  a mantenir les distàncies de seguretat, així com un sistema d’entrada controlada per la porta  principal d’accés de l’Avinguda Roma. L’horari del centre comercial és de 9 a 21 hores de  dilluns a dissabte. 

Sobre Parc Central 

Parc Central és un centre comercial d’àmbit supraregional, situat al centre de Tarragona, amb  3 plantes d’activitat comercial, 35.000 m2 de superfície bruta per llogar (SBA), 1.000 places  d’aparcament i 120 operadors, entre els quals es troben les principals marques de moda  nacionals i internacionals: Zara, Mango, Desigual, Massimo Dutti, H&M, Mayoral, Foot locker,  Guess, Levi’s, Primark…; així com altres empreses d’alimentació, restauració i entreteniment:  Esclat, McDonald’s, Foster’s Hollywood, Udon, 100 Montaditos, KFC, Yelmo Cines, etc. En  aquest sentit, Parc Central és el player referent del comerç, la moda i l’oci a les comarques de 

Tarragona i les àrees confrontants de Lleida, on els clients gaudeixen de l’oferta en moda més  àmplia, de marques exclusives en la província i d’una memorable experiència de visita. 

El centre comercial està certificat amb el segell Disinfection Monitored, otorgat per SGS, que  acredita que el Parc Central és un espai segur per als visitants atès que compleix amb els  protocols recomanats per les autoritats sanitàries per prevenir el contagi de la Covid-19.