La imatge gràfica d’Espimsa es renova i es converteix en Mercats de Tarragona

La nova marca, que s’anirà implementant progressivament, lluirà aquest Nadal a l’arbre de la Plaça Corsini

L’empresa de Mercats renova completament la seva imatge corporativa creant la marca Mercats de Tarragona, que substituirà l’actual imatge de l’empresa municipal Espimsa. La nova marca, que s’anirà implementant progressivament en els diferents suports corporatius de l’empresa, lluirà ja aquest Nadal a l’arbre de la Plaça Corsini, que es decorarà amb els nous logotips.

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha explicat que “la nova imatge corporativa és moderna i amable, engloba totes les àrees de treball de l’empresa i transmet que els mercats i mercadets són espais de trobada, prescriptors d’hàbits saludables i dinamitzadors comercials, socials i culturals. No es tracta només d’un canvi d’imatge, sinó del reflex de la nova filosofia i el treball a nivell intern que vam començar ara fa aproximadament un any. Un cop més, cal agrair als paradistes, concessionaris i marxants dels mercats de Tarragona la seva màxima predisposició i col·laboració per tirar endavant aquesta renovació a l’empresa de mercats”

Mercats saludables, propers i integradors

La dissenyadora Noemí Rosell és l’autora de la nova imatge gràfica, que disposa com a element principal un tendal sobreposat de colors blau, vermell i blau que evoca els Mercats com a espais saludables, propers i integradors.

La nova marca conviurà amb els actuals logotips del Mercat Central i Mercat de Torreforta i també contempla noves declinacions gràfiques per a les altres unitats de negoci de l’empresa: els mercadets (Corsini, Torreforta, Bonavista, La Móra, Sant Quadrat, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Catedral i Fòrum), les fires (Fira de l’oli i Fira del vi) i els aparcaments (de Mercat Central i Corsini).

D’altra banda, s’està treballant ja en la nova web dels Mercats de Tarragona, la qual estarà operativa en els propers mesos: www.mercatsdetarragona.cat.

Sobre Mercats de Tarragona

Mercats de Tarragona és l’empresa municipal que gestiona serveis públics de Tarragona relacionats amb el comerç periòdic i sedentari, aparcaments i activitats socioculturals, amb la voluntat de contribuir a la cohesió i dinamització social, ser comerç de proximitat i fomentar l’economia local.