La demanda per estudiar un grau a la URV creix un 12,42% respecte al curs anterior

A partir del dilluns 7 de setembre i fins al dia 10 del mateix mes els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula

Estudiants sortint dels exàmens de les PAU al campus Catalunya aquest juliol. Foto CEDIDA

Un total de 3.904 estudiants han estat assignats a la Universitat Rovira i Virgili per al proper curs 2020-21, inclosos els centres adscrits. Suposen un 12,42% més que al curs 2019-20, quan els alumnes assignats en la primera distribució van ser 3.419. Així, la demanda per estudiar a la URV continua repuntant, com també ho fa al conjunt del sistema universitari català.

De les dades, que avui ha fet públiques la Generalitat, es desprèn que la demanda segueix la recuperació que ja va iniciar el curs 2018-19 i es preveu que el nombre de matriculats, una vegada culminin les assignacions posteriors, sigui aquest any també, superior. En conseqüència, es cobriran les places d’alguns dels graus que anys anterior no podien fer-ho.

A partir del dilluns 7 de setembre i fins al dia 10 del mateix mes els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Del 21 al 24 de setembre es podran matricular els que han estat assignats en les altres preferències.Es pot consultar el calendari de matrícula al web d’Admissió i Matrícula.

Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència són Medicina, Infermeria (al campus Catalunya) i Psicologia.