Inspeccionen quatre prostíbuls a Tarragona que mantenien l’activitat

La Policia Nacional identifica 54 persones i s'interposen 27 denúncies

La Policia Nacional, la Guàrdia Urbana de Tarragona i la de Reus, i els Mossos d’Esquadra de El Vendrell han inspeccionat quatre locals de cites per incomplir les mesures contra la covid. Els locals semblaven estar tancats però mantenien l’activitat a l’interior. Com a resultat de l’operació s’han identificat 54 persones, entre dones que exercien la prostitució, treballadores i clients. L’operatiu es va desplegar el 22 d’octubre i el 5 de novembre.

Els agents van trobar que els locals tenien les llums apagades, la porta principal tancada, no hi havia servei de barra ni publicitat a les xarxes socials, però tot i això estaven rebent clients per a oferir-los serveis sexuals quan haurien d’estar tancats en compliment de les mesures covid.

Com a resultat de l’operatiu, es van identificar 42 dones, sis treballadores dels clubs i sis clients. D’entre totes hi havia tres dones d’origen colombià i un home brasiler en situació irregular a l’Estat. En total es van interposar 27 denúncies: quatre als responsables dels locals per apertura al públic, el que suposa una infracció greu amb multes de 3.001 a 60.000 euros; 21 denúncies per no portar la mascareta –multa de 100 euros- i dues denúncies per tinença il·lícita de drogues.

La Policia Nacional ha apuntat que l’objectiu primordial d’aquest tipus d’operacions és identificar i informar del que la llei contempla per a totes les persones víctimes d’aquest tipus de delictes.

La Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de la comissaria de Tarragona ha dirigit l’operació policial, que també ha comptat amb la participació de les brigades locals de Reus i Tortosa, la Guàrdia Urbana de Tarragona, la de Reus i els Mossos del Vendrell en la tramitació de les multes.