Es preveu que la passarel·la que unirà el Port amb el centre s’obri el 31 de març

Aquesta estarà vigilada per càmeres de seguretat per controlar els possibles actes vandàlics

El somni de connectar la Rambla Nova de Tarragona amb la platja del Miracle està a punt de fer-se realitat. La passarel·la farà possible que qualsevol ciutadà/na i turista vagi a la platja més ràpidament.

Segons els tècnics del Port de Tarragona els vianants podran passar per la nova passarel·la el pròxim 31 de març. Aquesta estarà vigilada per càmeres de seguretat per controlar els possibles actes vandàlics.

Tanmateix, el passeig que hi ha a la vora de la platja del Miracle tindrà una cara nova. Es pretén que les obres es comencin a principis d’abril. Aquestes tindran en compte les persones que tenen dificultat amb la mobilitat i, per aquesta raó, hi haurà un accés per a persones amb mobilitat reduïda al costat del port esportiu. D’aquesta manera tothom podrà gaudir de la costa. A més, es renovarà el sistema d’il·luminació. També, s’hi afegirà un carril per a tot aquell que vulgui gaudir del passeig amb bicicleta o amb patins. Els cotxes també hi tindran cabuda, però, no hi haurà lloc per estacionar-los.