Grup Pons entrega 250 roses de la Fundació Topromi als seus treballadors

Grup Pons Automoció va lliurar 250 roses en motiu de la Diada de Sant Jordi, a tot el personal d’aquest important holding automobilístic. Ara bé, les roses que van arribat als tallers i concessionaris de Tarragona, Reus, Tortosa, El Vendrell o Valls, no eren tradicionals.

Es tractava de 250 roses artesanals de paper que van sortir dels tallers de la fundació Topromi: una entitat que contribueix a millorar la qualitat de la vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Les flors havien estat confeccionades a mà per més de 50 persones que formen part del Centre Especial de Treball i del Centre de Teràpia Ocupacional d’aquesta entitat. I segons la directora de Topromi, Eva Calvés, “tots es van abocar amb cos i ànima, i amb una il·lusió gegant, per tenir-les a punt per al dia senyalat”.

Per la seva part, el Conseller Executiu de Grup Pons, Joaquim Pons, va recordar que “les grans empreses del territori, també la nostra, tenim la responsabilitat i compromís d’involucrar-nos amb la societat que ens envolta”. Pons també va elogiar la feina que fan entitats com la Fundació i va destacar que “projectes com aquests ens demostren que davant les dificultats, el treball en equip i l’esforç conjunt, són les millors eines per assolir els objectiu comuns”.

Un cop passada la Diada de Sant Jordi, des de Topromi asseguren que les roses artesanals inclusives han obert una “nova finestra” en les activitats del centre. La seva directora afirmava que ha estat “un projecte nou molt emocionat perquè tothom hi ha pogut participar, independentment de les seves capacitats.”. I ha confirmat que la intenció és “repetir aquesta iniciativa i ampliar-la de cara a l’any que ve”. Calvés remarcava que els ha permès “gaudir de l’ambient de Sant Jordi durant molts dies abans, no només durant la Diada” i això ha estat “fantàstic i emocionant”.

L’ encàrrec es va fer amb l’objectiu de visibilitzar la meravellosa tasca de la Fundació i alhora, tenir un petit detall amb els més de dos centenars de professionals que treballen a les diverses marques d’automoció de Grup Pons. De fet, la rosa anava acompanyada d’una nota on es podia llegir: ‘un esforç conjunt, un objectiu comú’, un lema que reflecteix tant l’esperit de la Fundació Topromi, com el de l’equip de Grup Pons. La iniciativa, que té previst repetir-se en futures edicions, també ha comptat amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Tarragona.