Floria acusa a Ricomà de voler apropiar-se del projecte del Camp de Mart iniciat el 2018

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Begoña Floria durant una roda de premsa. Foto: Laura V-M

“És una molt bona notícia que el Teatre Auditori Camp de Mart pugui reobrir aquest estiu, i seria bo que l’alcalde Pau Ricomà fos respectuós amb la feina feta pel Govern Socialista perquè això sigui possible”. Així ha valorat la consellera Begoña Floria la notícia de la posada en funcionament de l’equipament cultural i ha recordat la feina feta, durant els darrers dotze anys, per posar al dia aquest equipament tan emblemàtic. “El projecte que es va anunciar ahir és la continuïtat del que es portava fent des de 2007 en l’entorn i des de 2018 en el mateix edifici, i és bo que es garanteixi la continuïtat dels treballs.

De fet, la consellera Floria va recordar com en els darrers anys aquest equipament va ser fruit d’una campanya de desprestigi i atac contant, posant en dubte la seva situació amb l’objectiu polític de desgastar el Govern socialista. “Ara és una bona notícia que el Govern d’ERC valori la feina feta i la continuï, perquè cal seguir treballant per dignificar aquest espai construït els anys 70”. En aquest sentit, Floria va recordar que va ser el govern del PSC qui va dur a terme la valoració de l’estat, tant de les instal·lacions com de la carpa, per elaborar, a partir d’aquests, un projecte que planifiqui les actuacions necessàries i realitzar-les per fases, de manera que se’n garanteixi la convivència amb les activitats programades. De fet es van iniciar els treballs amb la millora dels camerinos, lavabos i enllumenat. En la part exterior, també es va millorar tot l’entorn dels jardins, es va ubicar la caseta d’informació turística i es va instal·lar el Pipi Can, entre altres treballs.

El juliol de 2018, l’Ajuntament de Tarragona va sol·licitar un informe sobre la situació d’aquest equipament i va iniciar els tràmits de millora. Es va elaborar un projecte de planificació de les actuacions necessàries que s’haurien de produir amb la remodelació de la carpa, valorada en 600.000 euros, com a principal obra a realitzar. “Ara es dóna continuïtat i ho valorem positivament, malgrat que ens sembli poc elegant voler apropiar-se de tot el mèrit”, ha conclòs Floria.