Enxampen in fraganti un intent d’ocupació a Tarragona

Els okupes van ser identificats pels Mossos i van quedar lliures

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Intent d'ocupació frustrat a Terres Cavades. LA CIUTAT

Nou intent d’ocupació a Tarragona. Els fets van passar aquest dimecres al migdia a la urbanització Terres Cavades, a la zona entre el cementiri i el barri de Sant Pere i Sant Pau, però la ràpida intervenció dels veïns i dels efectius policials van evitar que s’acabés produint.

Segons ha pogut saber el diari La Ciutat, va ser una veïna qui en sentir sorolls a la casa inhabitada del costat va sortir a mirar que passava i va veure com una parella d’entre 40 i 45 anys estaven intentant ocupar l’habitatge. Els okupes anaven totalment carregats amb menjar, roba i matalassos. A més, portaven una destral per poder rebentar la porta i entrar a la casa.

Després de donar l’avís als cossos de seguretat, fins al lloc es van desplaçar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, una amb cotxe oficial i un altre de secreta. Quan van arribar, els okupes havien aconseguit entrar dins la propietat privada, però encara no havien entrat a l’habitatge i l’intent d’ocupació va resultar frustrat. Els policies van identificar els okupes, però van quedar lliures.

Els veïns de Terres Cavades asseguren que aquest intent d’ocupació no és un fet puntual i que aquestes pràctiques són bastant freqüents en aquesta zona de Tarragona. La casa a la qual van intentar entrar aquest dimecres només tenia 35 m², però malgrat que no estava habitada tenia llum i aigua.

Intent d’ocupació frustrat a Terres Cavades. LA CIUTAT
Intent d’ocupació frustrat a Terres Cavades. LA CIUTAT