El PP de Tarragona assegura que en Comú Podem aprovarà els pressupostos a canvi d’un assessor

Després de que s’hagi publicat el Decret signat per l’alcalde Ricomà aquest 27 d’octubre (2021/13589) en el que s’ha anomenat a un nou assessor per a la formació política d’En Comú Podem, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha donat a conèixer un “acord que ja es venia negociant des de fa setmanes: En Comú Podem al que van fer fora de l’equip de govern, ha hipotecat el benestar dels tarragonins ‘a canvi’ d’ un assessor.

La ciutadania ha de saber que, darrera d’aquest nomenament s’amaga el pacte per a l’aprovació d’uns pressupostos que ens condemnaran a pagar més i a tindre menys serveis. Sembla que això són les esquerres i la nova manera de fer política”.

El conseller Martín ha aclarit que “En Comú Podem, després d’haver rebut, a inicis d’aquesta setmana, les crítiques per haver facilitat que es porti a plenari la pujada de l’IBI i de la taxa de la brossa, ha optat per una operació de màrqueting polític: anunciar que votaran en contra de l’ordenança dels impostos. Però que ningú es porti a engany: senzillament han posposat el seu suport al govern Ricomà a l’aprovació dels pressupostos”.

I ha conclòs: “Ningú coneix els pressupostos del Sr. Ricomà. Només sabem que estan desesperats perquè no han sabut gestionar ni prioritzar, i ara amenacen a l’oposició amb prescindir de la Cavalcada dels Reis Mags si no votem a favor. És surrealista. El que han d’explicar és que han pactat amb la formació a la que van expulsar del govern ‘a canvi’, no d’un augment en despesa social per als veïns de Tarragona, sinó d’un augment en despesa d’assessors polítics”.