Els veïns de Bonavista reclamen que s’arregli el teatre del barri

Porta any i mig tancat per una baixant que s'ha d'arreglar

Grup de joves concentrats a les portes del Teatre de Bonavista. CEDIDA

Una quinzena de joves es van concentrar aquest divendres a la tarda a les portes del Teatre de Bonavista, que porta tancat un any i mig per una baixant que s’ha d’arreglar. El que reclamen aquests joves és un calendari de treball, ja que encara no saben quan començaran les obres.

Des de l’AAVV Bonavista els han informat que el pròxim 3 de març tenen prevista una reunió amb els responsables de l’Ajuntament i esperen que tinguin almenys un calendari de treball o un dia previst per a començar les obres. Els joves reivindiquen que el pressupost està aprovat des de fa uns mesos per l’Ajuntament de Tarragona i encara no han començat les obres.

“En aquest Teatre, molt actiu, es realitzaven actes cada dia com assajos de sevillanes, Banda de Crist, projeccions de pel·lícules, obres de teatre, “chirigotes”, exhibicions de ball, festivals de col·legis, graduacions, exposicions, presentacions… Aquests dies es podrien fer molts actes adaptats a la normativa covid i així i tot no es pot utilitzar el teatre, per una baixant que han d’arreglar, i en any i mig continuem esperant. Creiem que ja han tingut temps suficient”, apunten des de l’associació de veïns.