Els paradistes del Mercat Central fan una donació de material sanitari als hospitals de Tarragona

El Mercat Central de Tarragona es manté obert, proveint de productes frescos i de proximitat a la població amb totes les mesures de protecció i control sanitari

Els paradistes del Mercat Central de Tarragona han fet, aquest dijous, una donació de 4.800 guants de làtex a diferents centres sanitaris de Tarragona. El material es repartirà entre l’Hospital Universitari Joan XXIII i Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, així com les residències de gent gran de Llevant (actualment reubicada de manera excepcional a l’Hotel Núria) i la de Ponent.

Amb aquesta donació, els paradistes han volgut sumar el seu granet de sorra a la lluita contra la pandèmia que està afectant tot el planeta i mostrar el seu recolzament i agraïment a la tasca titànica que està realitzant el personal sanitari des de l’inici de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Com a servei públic d’abastament de productes de primera necessitat, el Mercat Central de Tarragona es manté obert, proveint de productes frescos i de proximitat a la població i atenent les necessitats dels tarragonins i tarragonines, envoltats de grans mesures de protecció i control sanitari.