El Teatre Tarragona es prepara per viure una nit màgica amb els Premis Ones

La gala es podrà veure en directe a través de TAC12

Un any més, Tarragona acull la cerimònia dels Premis Ones Mediterrània, que enguany arriben a la seva vint-i-sisena edició. La gala se celebra demà a les 20:30 h al Teatre Tarragona, tot i que el públic està citat a les 19:30 h. Les entrades ja estan esgotades, però tothom que vulgui pot seguir en directe la celebració a través de TAC12, tant com per televisió com per internet. Mare Terra Fundació Mediterrània convoca aquesta gala de premis amb la finalitat de reconèixer i difondre el treball i els projectes de persones i institucions, que impulsen accions per la preservació del medi ambient, en defensa dels drets humans, que fomenten la cultura i la solidaritat i que incentiven el desenvolupament social.

Una gala màgica que plena d’il·lusió, conduïda pel periodista Juan Carlos Ruíz, junt amb Iolanda Tortajada, degana de la Facultat de Lletres de la URV i professora. L’acte serà amenitzat amb l’actuació del “rumberu” Sicus Carbonell, que també és un dels premiats.

Entre els reconeguts es troben l’escriptora i activista Nadia Ghulam, el periodista Jon Sistiaga, el projecte LIFE Anillo Verde de la Bahía de Santander, el rastrejador José María Galán, el pianista Cecilio Tieles, o el club ADT de Tarragona. Pots descobrir tots els premiats i la seva trajectòria aquí: https://www.mare-terra.org/ca/premis-ones-2020/

Ángel Juárez, president de Mare Terra, està convençut de que els Premis Ones seguiran sent màgics: “tot i el context complicat que vivim, reconeixerem la carrera persones magnífiques que treballen per un món millor, i tant nosaltres com el públic, ens emocionarem fent-ho. Però amb tota la seguretat”. De fet, l’equip de Mare Terra Fundació de Mediterrània està treballant per realitzar un acte segur, amb totes les mesures de seguretat i d’higiene possibles.

La cerimònia està organitzada per l’ONG Mare Terra Fundació Mediterrània, amb la col·laboració de la Red Internacional de Escritores por la Tierra i l’Ajuntament de Tarragona.

El Port de Tarragona, Sirusa, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de Tarragona, Ecoticias.com, i el programa “El Bosque Habitado” de Ràdio 3, també participen en la gala
atorgant un premi.