El sospitós del tiroteig de Tarragona va enviar fotos amenaçadores als seus excompanys

A les imatges l'home sortia fent ostentació de les armes que té

Una de les imatges que l'autor del tiroteig va enviar als seus excompanys. ADN SINDICAL

El sospitós del tiroteig de Tarragona hauria enviat fotos amenaçadores als seus excompanys abans dels fets. Segons un sindicat de seguretat privada, l’extreballador ha enviat un correu electrònic a alguns excompanys amb imatges en què se’l veu fent ostentació de les armes que té.

L’home és Marin Eugen Sabau, romanès de 45 anys i extreballador de l’empresa Securitas. A les 11:15 del matí ha entrat a la seu de l’empresa on treballava ubicada al número 4 de la plaça General Prim, amb una arma a la mà.

Ha disparat tres antics companys, que han resultat ferits i han estat atesos al lloc pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Dos estan greus i un altre ha estat traslladat en estat crític a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’agressor s’ha fugit conduint el seu propi vehicle, un Citroën Xsara. Segons han pogut veure els testimonis, ha sortit pel carrer Sant Magic fins a arribar a la carretera N 420 en sentit Falset.

Al seu pas ha envestit diversos vehicles dels Mossos d’Esquadra i en arribar al terme municipal de Reus ha disparat un agent, que també ha resultat ferit. El fugitiu s’ha atrinxerat en una casa abandonada a Riudoms, prop de Reus. Els Mossos d’Esquadra han encerclat la zona i es preveu una possible entrada del Grup Especial d’Intervenció (GEI).