El PSC espera que es reprenguin el més aviat possible les activitats a les llars de jubilats

Un cop aprovada la moció socialista per la represa segura de les llars de jubilats, el PSC espera que es reprenguin el més aviat possible les activitats a les llars municipals de la gent gran.

El conseller del Grup Municipal Socialista, Mario Soler, demana al govern municipal que es comenci a treballar, a partir d’una prova pilot en aquelles llars que disposin d’unes condicions més adients. Soler recrimina a la consellera Aguilar per què els espais de la Generalitat per gent gran sí estan oberts i les que depenen de l’Ajuntament no.

El conseller socialista afirma que les llars municipals de jubilats són un espai absolutament necessari per aquella gent gran que viu sola o té poca activitat física. I afegeix que no hauria de ser motiu de debat: “les i els jubilats són plenament conscients de la situació i capaços de compartir espais amb responsabilitat”.

Soler anima al govern municipal a seure’s amb els presidents de les llars i que es reprengui el més aviat possible les “tan necessàries” activitats per la gent gran.