El PP de Tarragona acusa Pau Ricomà de deixar els parc infantils abandonats

José Luís Martín assegura que “no ha realitzat cap obra de millora ni d’ampliació i, a més, oculta aquesta informació a la ciutadania”

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona ha fet pública la resposta que ha obtingut, en relació a quines obres de millora i/o ampliació de parcs infantils ha executat el govern Ricomà des de juliol de 2019 (inici de legislatura) fins a l’actualitat: “En aquest període no s’ha inaugurat cap zona de jocs infantils’, ha contestat l’Ajuntament de Tarragona. 

El portaveu José Luis Martín ha denunciat, així mateix, la falta de transparència de l’executiu municipal: “Vam formular aquesta pregunta el 18 de maig. Després de dos mesos esperant resposta ens vam veure obligats a acudir a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP), però només vam rebre una resposta sobre la previsió d’actuacions futures. Ens hem vist obligats a acudir a la GAIP per a que l’equip de govern donés compliment a la llei per a obtenir aquesta resposta“. 

El conseller Martín ha exposat que “el mateix partit (ERC) que al 2018 reclamava incrementar parcs infantils i realitzar millores en els ja existents no ha estat capaç d’efectuar ni una sola actuació als parcs infantils en més de dos anys de legislatura. Els parcs infantils de la ciutat estan abandonats des de que el Sr. Ricomà va arribar a l’alcaldia. En 3 anys vam executar 25 actuacions als parcs infantils de tota Tarragona. L’actual equip de govern faria bé d’aprofitar el pla integral de millora que vam impulsar des del Partit Popular durant el passat mandat. Ara prometen i presenten projectes, però els veïns de Tarragona necessitem realitats i agilitat en l’execució. No hem vist res encara”. 

I ha conclòs: “El Sr. Ricomà ha demostrat que la cura de l’espai públic que va prometre en campanya era només un reclam. Demanem que no s’oculti informació a la ciutadania i que es doni continuïtat a un pla imprescindible per a Tarragona, que incloïa l’ampliació del parc de la Plaça Verdaguer i ampliacions i millores als parcs de tota la ciutat, des de Llevant a Ponent”.