El Patronat Municipal d’Esports ofereix propostes en línia per mantenir-se en forma

S’oferiran continguts oberts a tothom a Instagram Live, Facebook i YouTube

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha obert diversos canals que oferiran continguts amb propostes i consells d’activitat física per fer a casa i mantenir-se en forma sense sortir-ne durant els dies de confinament. La consellera d’Esports, María José López, ha volgut destacar que “hem fet un gran esforç d’adaptació a la situació, per crear i oferir continguts en línia per mantenir- se en forma des de casa amb activitats dirigides a totes les edats, des dels més joves als més grans.”

Mitjançant el canal d’Instagram @patronatesportstgn a partir de dilluns el Patronat oferirà un total de 37 activitats a la setmana, de dilluns a dissabte, en directe en els horaris compresos de 10 a 21h. Es tracta de continguts oberts a tothom, que es podran trobar a la web www.tarragona.cat/esports i a les diferents xarxes socials. En aquest format, els ciutadans es podran connectar diàriament a l’hora prevista per fer activitats dirigides en directe per un/a tècnic/a, adaptades a l’espai i els recursos de què disposem a casa. La programació inclou entre d’altres activitats de zumba, pilates, GAC, salsa,….. per poder fer sols o en família.

A més, s’aniran publicant en obert càpsules de deu minuts al canal de YouTube
www.youtube.com/tgnajuntament amb activitats i vídeos de consells. Tot i que també s’anunciarà per les xarxes cada setmana el moment de la publicació de cadascuna de les càpsules, els continguts de YouTube estaran disponibles de manera indefinida per tal que l’usuari les pugui consultar o fer les activitats en el moment del dia que ho desitgi.

A més, cada dia a les 10.30h del matí a la pàgina de Facebook www.facebook.com/patronatesportstgn/ es publicarà un nou vídeo amb tallers de manualitats per fer en família. López ha apuntat que “cal que la ciutadania es pugui mantenir activa en un moment en el qual s’ha d’estar casa, per això les activitats i consells estan pensats tenint en compte allò que tenim a l’abast al nostre domicili”.

El Patronat també ha previst continguts específics per a la gent gran, classes dirigides virtuals d’activitat física saludable per a fer a casa. Per facilitar la comunicació amb aquest col·lectiu només cal que enviïn un correu electrònic a [email protected] amb el seu nom i número de telèfon, o bé trucant al 977550299.

I per últim, per tots els abonat al PMET, una de les eines que estarà disponible a partir de demà divendres 27 de març és la nova app CONNECTA a Google Play que estarà oberta per tots els abonats mentre duri el confinament. A l’app es podran trobar més de 300 sessions d’activitats dirigides virtuals per fer a casa.

Cada abonat rebrà un correu electrònic on tindrà l’explicació de com fer-ne ús.

Aplicació que estava previst el seu llançament per l’1 d’abril i que a més de classes virtuals oferirà entre d’altres, plans d’entrenament i seguiments personalitzats, exercicis animats, reserves d’activitats i informació online del PMET.