El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona prepara les estades esportives d’estiu

Les activitats es realitzaran a l’Anella Mediterrània, Sant Pere i Sant Pau i el Serrallo a partir del 28 de juny

Pla general del parc de l'Anella Mediterrània, amb el Palau d'Esports al fons. Foto del 2 de maig del 2019

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ja prepara les estades esportives d’estiu, que organitza de forma ininterrompuda des de 1992. Aquesta activitat multidisciplinar està adreçada a petits i joves nascuts entre 2007 i 2017.

Les activitats d’enguany es desenvoluparan, seguint les mesures de seguretat i higiene marcades pel PROCICAT en cada moment, a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània (Campclar) del 28 de juny al 30 de juliol i a les instal·lacions esportives de Sant Pere i Sant Pau i del Serrallo del 28 de juny al 10 de setembre. L’horari de totes les activitats serà de les 9 a 14 h, amb servei d’acollida a partir de les 8 h. S’hi realitzaran, entre d’altres, atletisme, bàsquet, handbol, hoquei, voleibol, natació, etc., adaptades a cada edat i mitjançant jocs recreatius. També hi haurà tallers artístics per als més petits.

Les inscripcions es faran exclusivament en línia i començaran el dia 4 de maig per als abonats del PMET i el dia 11 de maig per a tothom. Les places s’aniran omplint per rigorós ordre d’inscripció. Per a més informació es pot consultar la web.