El Palau d’Esports Catalunya de Tarragona a punt per poder administrar 21.000 dosis de vacunes per setmana

A més d’aquest espai a la Regió Sanitària Camp de Tarragona hi haurà punts intermedis de vacunació a Calafell, Valls i Reus

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà han visitat aquest matí el Palau d’Esports Catalunya on s’ha instal·lat el dispositiu de vacunació massiva de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

Per tal de convertir el Palau d’Esports Catalunya en un espai de 1.500 metres quadrats en el qual s’hi ha instal·lat un dispositiu amb 24 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona de descans un cop administrada la vacuna i un espai per atenció mèdica. Aquesta instal·lació permetrà que a ple rendiment en aquest punt de vacunació massiva puguin administrar-se 21.000 dosis per setmana.

El Palau d’Esports Catalunya està preparat per poder vacunar a partir de la setmana vinent. La previsió actual és que entri en funcionament a partir del pròxim divendres i s’administrin vacunes a persones compreses en la franja dels 70 als 79 anys.

Durant aquesta setmana, personal del Patronat Municipal d’Esports, de l’Institut Català de la Salut (ICS) i de la Regió Sanitària Camp de Tarragona han treballat per tal d’adequar aquesta instal·lació. 

Punts intermedis 

A més del punt de vacunació massiva del Palau d’Esports Catalunya, la Regió Sanitària Camp de Tarragona comptarà amb tres punts intermedis de vacunació massiva amb una capacitat inferior de vacunació però que facilitaran l’accés a la ciutadania. Aquests punts seran el pavelló Joan Ortoll de Calafell, la sala Kursaal de Valls i un punt a Reus per al qual la Regió Sanitària Camp de Tarragona està valorant-ne quin és el més adient. En relació a aquests punts, a partir de dilluns la sala Kursaal de Valls ja estarà operativa. Pel que fa a Calafell, al pavelló Joan Ortoll ja s’han administrat vacunes des de l’Àrea Bàsica de Salut.