El nou McDonald’s de la Rambla Nova obrirà el proper 4 de març

McDonald ‘s, companyia líder en el sector de la restauració, continua apostant per Catalunya en el seu pla de creixement nacional. La companyia obrirà el proper 4 de març un nou restaurant a la ciutat de Tarragona, concretament al número 92 de la Rambla Nova.

L’establiment comptarà amb una superfície de més de 370 metres quadrats, incloent dues terrasses, una interior i una altra exterior, situada a la mateixa Rambla Nova. Es tracta del quart restaurant que la companyia inaugura a la ciutat de Tarragona, i amb aquesta obertura, són ja 14 els restaurants que McDonald’s té a la província, i 94 a tot Catalunya.

Amb la inauguració d’aquest nou restaurant, McDonald’s crearà aproximadament 20 nous llocs de treball a la ciutat, incloent una figura de recent creació en els seus establiments: la de responsable de Seguretat i Higiene, encarregat d’assegurar que es compleix el protocol Entorn Segur, implementat per la companyia arran de l’emergència sanitària.

Manuel Cuétara, franquiciat del restaurant, comenta: “Per a nosaltres suposa una gran alegria tornar a la Rambla Nova, i que els nostres clients de tota la vida puguin tornar a gaudir de l’experiència McDonald’s. Estem desitjant rebre en aquest nou restaurant a totes les persones que desitgin apropar-se, i oferir-los els seus productes preferits en un entorn en el que hem posat com a màxima prioritat la seguretat, tant dels nostres empleats com dels nostres clients”.

El nou restaurant oferirà servei a taula, permetent així que els clients que ho desitgin puguin rebre les seves comandes còmodament asseguts, sense necessitat de recollir-los al taulell. Comptarà també amb quioscos digitals i disposarà de l’espai McCafé, on els clients podran gaudir d’un cafè acabat de moldre i acompanyar-lo de productes dolços o salats en qualsevol moment del dia. Finalment, també estarà disponible la plataforma d’hamburgueses premium Signature Collection, amb receptes exclusives que faran les delícies dels paladars més exigents.

Finalment, el restaurant completarà la seva oferta amb el servei de menjar a domicili McDelivery, que es podrà demanar a través de les plataformes Uber Eats, Glovo i Deliveroo.