Cues a la plaça Corsini per entrar a comprar al Mercat Central

No és estrany que el Mercat Central de Tarragona s’ompli de gom a gom els dissabtes, de tota aquella gent que hi va a comprar, però el que sí que ho és, és l’enorme cua que s’ha format aquest matí a la plaça Corsini, per poder entrar-hi.

Ja fa més d’un mes que la població està confinada degut a l’estat d’alarma, però tot i així, cap dissabte s’havia vist cap cua a l’exterior del Mercat per poder entrar a comprar-hi.

Tal i com s’ha explicat des d’Espimsa a LA CIUTAT, s’han començat a realitzar controls d’accessos per garantir que el Mercat no supera l’afluència dels protocols de seguretat, ja que durant els dissabtes anteriors, la distància de seguretat entre les persones era impossible de mantenir, degut a la quantitat de gent que hi havia comprant a la vegada.

Paral·lelament, dins de l’edifici i per megafonia interna, s’ha anat recordant les mesures de seguretat i la separació entre persones.

Així doncs, durant tot el matí, la gent que hi ha volgut anar a comprar, ha hagut de fer prèviament, una cua de desenes de persones, que donava la volta a tota la plaça Corsini.