Ciutadans reclama a l’Ajuntament que no cobri el cànon d’explotació a les guinguetes de les platges

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, demana també a l’equip de govern que “de forma excepcional per la crisi de la Covid-19, aquest any no compti a efectes de la durada de la concessió”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha demanat per escrit a l’equip de govern que “condoni el cànon d’explotació als concessionaris de les guinguetes de les platges de la ciutat i, per tant, no els cobri aquesta taxa”. A més, la proposta presentada reclama que “aquest any no es tingui en compte a efectes de la durada de la concessió administrativa i als que se’ls acaba aquest any, se’ls allargui un any més”, segons Viñuales. El portaveu municipal de Cs ha destacat que “la situació d’incertesa i excepcionalitat derivada de la crisi de la Covid-19 afecta greument els establiments de les platges de Tarragona i posa en risc real la seva viabilitat”.

El portaveu de Cs ha indicat que “la proposta de l’equip de govern de cobrar el cànon de forma proporcional segons el temps que puguin explotar el negoci no és suficient, ja que ara mateix els concessionaris de les guinguetes no saben quines mesures han d’adoptar ni en quines condicions podran dur a terme la seva activitat “. Per això, Viñuales ha explicat que “la nostra proposta va més enllà i és una mesura excepcional davant una situació excepcional”.

Finalment, el portaveu municipal de Cs Tarragona ha remarcat “el compromís de seguir donant suport a l’equip de govern per gestionar aquesta crisi de la millor manera possible” i ha afegit que “des Cs donarem suport també a altres mesures per ajudar a altres sectors perjudicats per la crisi derivada de la Covid-19”.