Carles Castillo, número 4 a la llista d’ERC a Tarragona

L'exdiputat va estripar el carnet del PSC per discrepàncies amb el partit

L’exsocialista Carles Castillo formarà part de la candidatura d’ERC a les pròximes eleccions del 14-F i ocuparà el número 4 de la llista a Tarragona, segons ha confirmat l’ACN. Castillo, que va ser diputat al Parlament fins al setembre, va donar-se de baixa del PSC per discrepàncies amb el partit.
A partir d’aleshores, Castillo va rebre “diverses trucades”, segons va explicar ell mateix, per sumar-se a altres projectes. Va tenir algun contacte amb els comuns, però des de fa unes setmanes es va acostar als republicans, amb qui va mantenir una reunió per “intercanviar impressions sobre la situació política actual i les futures eleccions al Parlament”.
Castillo va estripar el carnet del partit l’1 de setembre. Va al·legar que ja no entenia ni compartia el posicionament de la formació de Miquel Iceta en diversos assumptes, com “el ritme amb què actua el govern espanyol en no treure la reforma laboral del PP o la Llei Mordassa” o qüestions referents a la monarquia.
Castillo, que ha visitat els polítics empresonats, va admetre que part de la direcció socialista s’havia pres malament que anés a veure Oriol Junqueras a la presó.