Aquesta setmana, les sessions “Ens movem a l’aire lliure” només es realitzaran a l’Anella Mediterania

Per motius tècnics, el PMET ha decidit alliberar l'espai de la plaça Corsini de les sessions programades

Per motius tècnics, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha considerat oportú alliberar l’espai de la plaça Corsini de les sessions d’activitat física a l’aire lliure que s’havien programat fins al proper divendres a la tarda.

El Patronat lamenta les molèsties, agraeix el suport a les activitats que imparteix i comunica que, tot i aquesta suspensió, les sessions del programa “Ens movem a l’aire lliure” es continuen desenvolupant al llarg d’aquesta setmana a l’exterior de l’Anella Mediterrània, de les 19 a les 21 hores.

Les sessions del programa tenen una durada de 45 minuts i estan dirigides per un tècnic; inclouen zumba, pilates, cross, cardiobox i tonificació.

El Patronat Municipal d’Esports ja està treballant per desenvolupar aquestes activitats de forma itinerant per a tota la ciutat.

Cal recordar, a les persones interessades que les places de les activitats són limitades i s’assignen per ordre d’arribada; hi ha personal que vetlla perquè es mantingui la distància de 2 metres entre els participants. Cal accedir-hi amb mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic, deixant en l’espai marcat els objectes personals; cada participant fa l’activitat en un espai numerat i no es pot abandonar l’activitat fins que acabi, seguint les indicacions. Es recomana portar tovallola i aigua.