Tarragona tindrà enguany sis carregadors per a vehicles elèctrics

Aquesta iniciativa serà possible gràcies a una subvenció de l’Institut Català de l’Energia

0
1275
Tarragona disposarà enguany de sis carregadors per a vehicles elèctrics a la via pública. Seran els primers que s’instal·len a la ciutat. Dels sis carregadors, dos seran dels denominats superràpids, amb un temps de càrrega de 20 minuts, i els altres quatre, seran ràpids. Els dos carregadors superràpids s’ubicaran a la Vall de l’Arrabassada i a la plaça Imperial Tarraco, i els quatre ràpids s’instal·laran a Tabacalera, la Vall de l’Arrabassada i dos més a l’Anella Mediterrània.
Es podran instal·lar gràcies a que la regidoria de mobilitat, juntament amb Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), han aconseguit una subvenció de l’Institut Català de l’Energia, per valor d’uns 300.000 euros, que finançaran el 100% del cost dels aparells. El gerent d’AMT, Sergi Arts, ha volgut agrair també a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City la col·laboració en la redacció de la petició d’ajut.
El regidor de Mobilitat, Josep Acero, ha detallat que “un dels objectius per als propers anys és fomentar el cotxe elèctric” a la ciutat.

FER UN COMENTARI