El Restaurant La Caleta de Tarragona diu adeu després de trenta-vuit anys de serveis. Un projecte que van començar l’Avel·lina i en Lluís durant l’any 1985 amb molta il·lusió, esforç i dedicació i que sense imaginar-ho han aconseguit crear un icònic lloc en la ciutat de Tarragona.
Tota una vida d’esforços i sacrificis, sempre recordarem Mas Roselló i els seus “chill-outs”, les calçotades de gurmet. Per ells ha sigut aprenentatge i creixement constant, amb pèrdues de persones i de moments especials i celebracions que perduraran sempre en el record de tots.
Segueix les notícies de Tarragona al nostre Twitter
Quan el Roman va perdre la seva mare, va decidir fer un salt en el món culinari, on fixar a grans xefs que venien de grans cases i juntament amb tot l’equip de sales han obtingut fer dinars i sopars especials amb un entorn cuidat i una gran estètica ha assolit el restaurant dels seus somnis.
Uns anys després va arribar la pandèmia de la Covid que els va obligar a buscar alternatives davant d’una situació crítica i és allà on neix la Caleta Selecció, on la ciutat de Tarragona els va rebre amb les mans obertes gràcies els seus famosos pastissos de formatge.
Però, tota història té un principi i un final, i el de La Caleta ha arribat. A finals de juny finalitzaran el seu recorregut com a tal, però, continuaran amb el projecte La Caleta Selecció.