S’inicien les obres d’adequació de la rambla Joan Maragall del Morell

Els treballs comencen aquesta setmana i està previst que s’allarguin entre sis i set mesos

Aquesta setmana comencen les obres de remodelació de la rambla Joan Maragall del Morell, uns treballs que tenen un cost total de 620.652,61 euros i que es desenvoluparan en dues fases. Inicialment, es millorarà el segon tram de la via, i tot seguit el que toca a l’antiga estació de tren.

Es tracta d’un projecte que contempla la renovació de l’enllumenat públic, la millora de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, amb una previsió d’execució d’entre sis i set mesos.

L’alcalde del Morell i també regidor d’Urbanisme, Eloi Calbet, indica que “es tracta d’unes obres que donaran una nova imatge a la nostra rambla, millorant-la en molts aspectes”.

Alhora, manifesta ser conscient que hi haurà diverses afectacions de cara al veïnat, “per això vam celebrar una reunió informativa a la qual van poder assistir les persones que viuen a la zona”, de forma que han estat informades amb detall de com anirà el  desenvolupament del projecte.

Per la seva banda, el regidor de Via pública de l’Ajuntament del Morell, Pere Domingo, remarca que “a més de la inversió en l’àmbit estètic, els treballs també serviran per modernitzar els subministraments i canalitzacions soterrades”. Així, s’adequarà tota la xarxa de serveis d’aigua, electricitat i clavegueram.

Així mateix, s’ha habilitat un canal de Telegram on s’anirà informant de les incidències que hi pugui haver, així com d’avisos puntuals de talls de subministraments o canvis en les afectacions a la mobilitat o el trànsit rodat.