El Serrallo de Tarragona tindrà zona verda d’aparcament a partir de l’estiu

Els veïns de la zona tindran preferència per aparcar i els hi serà més barat que a la resta de tarragonins

Les places d’aparcament al Serrallo seran zona verda a partir d’aquest estiu 2022. Segons els veïns de la zona, el barri es converteix en el millor espai per deixar el cotxe tot el dia per la seva zona blanca i, per tant, gratuïta. Això suposa un problema perquè no hi ha rotació de cotxes a la zona. Els veïns fa temps que denuncien aquesta situació i el que ells consideren que és el “pàrquing dels quals viuen fora de Tarragona”.

L’entitat veïnal del Serrallo va celebrar fa uns dies una assemblea on van aprovar que el barri es convertís en una zona verda d’aparcaments, que beneficiarà els residents. Aquests pagaran 0,40 euros per dia i es donaran d’alta abonant 15 euros, que només haurà de renovar en cas de canviar-se de cotxe. Però els no residents pagaran com si fos zona blava: dues hores, quatre euros, i la primera mitja hora, a vint cèntims; segons avança el Diari de Tarragona. Per tant, els veïns de la zona tindran preferència per aparcar i deixar el seu vehicle a la zona els hi serà més barat que a la resta de tarragonins.

La petició dels veïns va ser presentada a l’Ajuntament aquest passat divendres i, segons les primeres impressions, va ser ben rebuda pel consistori municipal. El consistori haurà de traslladar l’encàrrec a l’empresa d’Aparcaments i s’espera que pugui implantar-se durant els mesos d’estiu.