Sendra reclama que la mala situació econòmica de l’Ajuntament no recaigui en el ciutadà

Aquest matí, el conseller Jordi Sendra s’ha reunit amb l’alcalde Rubén Viñuales per a tractar la situació econòmica de l’Ajuntament de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El conseller portaveu Jordi Sendra, ha explicat “ens preocupa molt aquesta situació, no volem que sigui com als Estats Units i que s’hagi de tancar. Jo espero que se solucioni, perquè així hem quedat amb l’alcalde que passarà de cara al pressupost”. 

Per altra banda, ha parlat de les mesures, “no seria bo que la pressió fiscal recaigui sobre el ciutadà i si trobem situacions per evitar-ho estarem satisfets”

Ha fet menció també a la situació del PSC, “si l’alcalde tingués 17 regidors hagués sigut un acte de transparència que hauria comptat amb nosaltres per a explicar-nos la situació, que crec en la línia del que sempre he defensat, que els grans temes de ciutat s’han de compartir amb tots els grups polítics de l’Ajuntament. Resulta que l’alcalde té 9 regidors i necessita suport, està molt bé que ho intenti explicar. Ha de fer propostes i nosaltres i hem d’estar atents per a veure quin posicionament prenem”.

Fent menció al posicionament del Grup Municipal, diu que “sempre hem defensat rebaixar la pressió fiscal al ciutadà i entenc que si la situació és tan dramàtica, nosaltres prendrem les decisions oportunes com a grup i espero que tots els grups polítics actuïn amb responsabilitat”.