El segell Infoparticipa reconeix la qualitat comunicativa de l’Ajuntament de Salou

Avatar photo
El consistori ha aconseguit una puntuació del 100% en els 52 indicadors avaluats pel grup d’investigació ComSET,

L’Ajuntament de Salou ha estat guardonat amb el prestigiós Segell Infoparticipa, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquest premi reconeix l’excel·lència en la qualitat i transparència de la informació disponible a la plana web municipal.

El consistori ha aconseguit una puntuació del 100% en els 52 indicadors avaluats pel grup d’investigació ComSET, que aborden aspectes com la gestió de recursos, informació municipal i participació ciutadana.

Entre els membres del jurat, s’incloïen la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i un representant de l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Màxima puntuació

Dels 116 ajuntaments avaluats, només 17 han assolit la màxima puntuació, i Salou s’ha destacat com l’única ciutat del Tarragonès a rebre aquesta distinció.

Durant l’acte de lliurament dels premis, celebrat a Barcelona, el rector de la UABJavier Lafuente Sancho, ha animat les administracions locals a sumar-se a aquesta “festa de la transparència”. Lafuente ha destacat que el segell actua com un reconeixement vital a la “cultura de la transparència i de la bona comunicació”, essencials per oferir un servei eficaç a la ciutadania. Ha recalcat que cada any és més desafiador obtenir aquest segell, el que reflecteix l’alta exigència dels estàndards imposats, i ha felicitat tots els ajuntaments que han assolit el 100% de la puntuació.

Per la seva part, l’alcalde Pere Granados, que ha acudit al lliurament del diploma acreditatiu acompanyat del regidor Yeray Moreno i els responsables de Comunicació i de Qualitat de l’Ajuntament, ha expressat la seva satisfacció per aquest reconeixement, afirmant que “aconseguir el Segell Infoparticipa representa una fita important per a l’Ajuntament, especialment considerant que els criteris d’avaluació d’aquest any s’han ajustat per ser encara més exigents”.

Pere Granados ha agraït profundament als tècnics municipals per haver sabut adaptar-se als nous estàndards i exigències de qualitat, assolint els reptes proposats. En la passada edició, l’Ajuntament va tenir una puntuació de 96%, quatre punts menys que ara.

Aquesta distinció reafirma l’esforç de l’Ajuntament de Salou per mantenir una comunicació oberta, plural, clara i accessible, consolidant així la confiança i la interacció positiva entre la ciutadania i l’administració local.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Crema una planta de compostatge a Botarell

Notícia següent

El PSOE celebra el creixement a Euskadi i dona per feta la revàlida del govern amb el PNB

Notícies relacionades