Salou homenatja els implicats en la realització de la prova internacional de triatló

L'esdeveniment va tenir lloc el passat 3 d'octubre amb 35 països representats

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en representació de l’Ajuntament, i el director de qualitat de Challenge Family, Juanan Fernández, com a representant de Challenge Salou, han lliurat, aquest migdia, a l’Alcaldia, uns obsequis a la Policia Local de Salou, a Mossos d’Esquadra, al Club Nàutic Salou, al Salou Triatló Costa Daurada, a la regidoria de Foment de l’Esport i al Patronat Municipal de Turisme; en homenatge a la seva gran implicació durant l’organització i la realització de la prova internacional de triatló, que va tenir lloc el darrer 3 d’octubre.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; el vicepresident del Patronat Municipal de Turisme, Hèctor Maiquez; el coordinador de Serveis Turístics Municipals de l’entitat, Marc Espasa; el sotsinspector de la Policia Local de Salou, Manuel Hortal; el caporal de Mossos d’Esquadra, Xavier Ferré; el gerent del Club Nàutic Salou, Jordi Huguet; i el president del Salou Triatló Costa Daurada, Salvador Gran.

L’alcalde Pere Granados ha agraït a l’organització aquest “magnífic esdeveniment” i ha felicitat Juanan Fernández i tot l’equip de la Challenge Salou, pel seu èxit. A més, ha posat en valor el fet d’haver pogut comptar amb una edició amb 35 països representats, malgrat les dificultats de mobilitat.

Granados s’ha adreçat a totes les persones assistents, donant-los les gràcies per “la vostra implicació, la vostra feina, perquè sense la suma i l’esforç de tots vosaltres no hauria estat possible”; i ha remarcat, també, el treball realitzat des de la regidoria de Foment de l’Esport i des del Patronat Municipal de Turisme de Salou.

Per la seva banda, el director de qualitat de Challenge Family, Juanan Fernández, ha valorat molt positivament aquesta darrera edició. I ha assegurat que “hem donat un salt de qualitat; i, com a veí de Salou, estic molt orgullós del que hem sumat aquest any”, i del fet que “la unió i fusió que hem aconseguit en aquesta edició ha estat exemplar”. Així mateix, ha donat les gràcies a totes les entitats representades.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha mostrat el seu agraïment i satisfacció per la bona organització del certamen de la Challenge d’enguany; i també ha assenyalat que “hem de continuar treballant, de forma conjunta”.