Salou celebra les festes del Pilar amb l’ofrena de flors a la Verge i la Missa Aragonesa

Tindran lloc el proper dimecres a l'Església de Sant Ramon, també hi haurà la ronda pels carrers, el tast del vi d'honor, amb productes de la terra i un dinar festiu

L’Associació Cultural Aragonesa de Salou, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, organitza les Festes del Pilar 2022, amb la celebració del dia gran, el proper dimecres, 12 d’octubre.

A les 9.30 h, tindrà lloc l’ofrena de flors a la Verge, a l’Església Sant Ramon, situada al carrer Major de Salou. Tot seguit, es procedirà a la celebració de la Missa Aragonesa, amb la participació del grup “Jaume I”, de l’entitat salouenca.

Un cop finalitzada la cerimònia litúrgica, a les 11 h, es durà a terme la ronda, des de la mateixa l’església, i fins arribar a la seu de l’Associació Aragonesa de Salou. Durant aquesta caminada, es ballaran “jotas rondaderas”, a càrrec del grup “Jaume I”.

A les 12 h, hi haurà el tast del vi d’honor, amb productes de la terra.

I, finalment, el dinar del Pilar culminarà la jornada, a les 14 h, al restaurant Casa Soler. Les reserves es poden fer, fins al 9 d’octubre, trucant al telèfon 977 38 04 63.

Així mateix, el dia d’abans, el dimarts, 11 d’octubre, també se celebrarà el Campionat de guinyot, al restaurant Pa i Oli, al c. Major.