Parlamentaris socialistes s’interessen per les obres ferroviàries pendents de Salou

L'alcalde de Salou els va rebre aquest divendres passat i va mantenir un intercanvi d'impressions respecte a infraestructures i projectes

L’alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir aquest divendres passat a l’alcaldia amb parlamentaris socialistes del territori, per tal d’informar-los sobre l’estat de desenvolupament d’alguns projectes ferroviaris pendents i també sobre els treballs de recuperació i protecció del patrimoni natural i històric del Cap Salou, que s’emmarquen dins el projecte de Camí de Ronda.

Granados, acompanyat dels regidors Marc Montagut i David González, va rebre el diputat i la diputada socialistes al Congrés, Joan Ruiz i Sandra Guaita, i el senador Santiago Castellà, amb els quals va repassar i valorar l’estat en què es troben alguns dels projectes importants per a Salou, com ara els ferroviaris i els relatius a la recuperació del litoral del Cap Salou.

En concret, els va exposar la necessitat d’obrir l’estació provisional de Salou-PortAventura, ja acabada, i també la de connectar la futura estació amb el Corredor, mitjançant un ramal previst als estudis informatius de dit Corredor.

També es va referir als treballs de recuperació que es duen a terme al litoral del Cap Salou, pel que fa a l’execució del projecte de Camí de Ronda, remarcant que, bàsicament, quedaria pendent la part situada en terrenys de l’autoritat portuària. En aquest sentit van visitar alguns punts importants del patrimoni que es vol recuperar i preservar, i d’altres ja executats.