Les tapes inunden 64 establiments de Salou

La ruta tindrà lloc del 18 al 27 de maig

La ruta gastronòmica Gastrotour Salou torna amb la setena edició del 18 al 27 de maig amb 64 establiments participants. Per un preu de 2,5 euros, els visitants poden degustar una tapa marinada amb la cervesa San Miguel, patrocinador de la ruta.

Pere Granados, alcalde de Salou, ha explicat que la importància de la ruta és “donar a conèixer la nostra oferta gastronòmica, també de turisme i de proximitat”. Respecte a això, Martina Fourrier, regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, ha assegurat: “La ruta ja està arrelada i demostra que la nostra gastronomia està al dia”.

Gatronomia + Moda
Una novetat d’aquest any és la fusió entre gastronomia i moda. De l’1 al 3 de juny, el Passeig Jaume I estarà ple de les tendències en moda i complements d’aquest estiu 2018. A partir de les 10 h i durant tot el dia, el públic podrà experimentar el Shopping Salou amb música en viu i amb maniquins amb la roba de l’estiu. A més, si es compra a les botigues, els participants obtindran una bossa gratuïta.

Pel que fa als premis, aquelles persones que omplin amb 10 degustacions la butlleta de darrere del programa podran votar la millor tapa, la tapa més original i el millor servei; i dipositar-la a les urnes que hi haurà en cadascun dels establiments. D’aquesta manera, s’entrarà als sortejos de diferents premis.