L’alcalde de Salou destaca la suma d’esforços i les mesures per afrontar la crisi sanitària

Pere Granados ha dirigit un missatge a la població on esmenta els valors de la diversitat i el diàleg

L’alcalde de Salou, Pere Granados, a través del seu discurs pronunciat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que enguany se celebra en un context difícil i en unes circumstàncies diferents a les passades celebracions, ha fet referència a la suma d’esforços que duu a terme la població per afrontar la greu crisi sanitària i donar resposta a les necessitats generals, mitjançant l’aplicació d’importants mesures socials i econòmiques.

Així, l’alcalde, en nom de la Corporació i en el seu propi, ha proposat que es comparteixi l’essència del missatge de la Diada, perquè és patrimoni i exemple d’una societat plural i de convivència, “on fem nostres els valors de la diversitat i el diàleg, i reafirmem el nostre compromís amb la pau, la justícia i la llibertat”.

L’alcalde ha dit que davant de la nova realitat que estem vivint “hem de recordar que la història i la identitat de Catalunya, i també la de Salou, s’han forjat amb episodis difícils i complicats”, però que els hem afrontat amb “gran capacitat de lluita i de superació, de generar i d’innovar, de mantenir i recuperar allò que ens pertany”. Així, “impulsem i consolidem noves oportunitats pel conjunt de la pluralitat dels salouencs i les salouenques, dels catalans i les catalanes”.

Finalment, Pere Granados ha tingut unes paraules de record i de reconeixement per a “totes aquelles persones i institucions que, des de l’11 de setembre de 1714 fins avui, han aixecat el nostre país una i altra vegada i l’han convertit en model de progrés i de modernitat”; i també per a aquells que “en els darrers mesos, en acte de servei o voluntàriament, han tingut cura de nosaltres en moments delicats”. Ara, més que mai, ha dit, “toca afrontar el futur de Salou i de Catalunya amb la màxima unitat, solidaritat, confiança i coratge”.