L’Ajuntament de Salou homenatja tres treballadors pels seus 25 anys a l’administració pública

L’alcalde Pere Granados ha lliurat, aquest migdia, a l’Alcaldia, els pins de plata a Rosa M. Ruiz, a Sixto Calbó i a Ángel Oliván

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Salou ha homenatjat, aquest matí, a l’Alcaldia, tres treballadors/es del Consistori per haver assolit els 25 anys prestant servei a l’Administració Pública.

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha fet lliurament dels pins de plata a Rosa M. Ruiz, a Sixto Calbó i a Ángel Oliván. L’alcalde els ha felicitat per haver arribat a aquest gran moment en les seves trajectòries professionals, i els ha agraït el compromís i dedicació, durant tots aquests anys.

A l’acte, també hi ha estat present el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; i el regidor de Gestió Econòmica, Yeray Moreno; a més del cap de servei de Gestió Tributària, Joan R. Miró; la cap de Recursos Humans, Inés Gil; i els ordenances Juan Manuel Moro i José Luís Trillo.

Rosa M. Ruiz va començar a treballar a l’Ajuntament de Salou com a auxiliar administrativa, l’any 1996, al departament de Recursos Humans, on hi va ser durant 10 anys, fins al 2006; data en què va traslladar-se al departament d’Estadística, fins a mitjans del 2008. Des d’aquell moment, i fins a l’actualitat, exerceix a Gestió Tributària, a la Unitat de Rendes.

Per la seva banda, Ángel Oliván va començar al Mercat Municipal de Salou, l’any 1997, on hi va ser durant 6 anys, com a conserge. Posteriorment, va traslladar-se a l’Ajuntament i va passar a ser ordenança. S’encarregava, especialment, de realitzar viatges a Tarragona, per traslladar les anàlisis de sang que es feien al Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, fins a la Seguretat Social; i d’entregar les notificacions pertinents; així com també d’acompanyar, en cotxe, les autoritats. Actualment, les seves tasques se centren en atenció a la ciutadania, presencialment i per telèfon, des de la centraleta, arran de la pandèmia; i fer lliurament de notificacions.

Sixto Calbó va començar com a col·laborador social, l’any 1996, i, un cop aprovades les oposicions, va entrar com a ordenança al Consistori salouenc, encarregant-se, sobretot, de totes les notificacions, i lliurant-les, en moto o cotxe. Fins l’actualitat, Calbó ha estat realitzant tasques d’atenció a la població, des de la centraleta de l’Ajuntament, especialment, des de fa dos anys, arran de la pandèmia, atès que s’ha reforçat el contacte telefònic. Cal destacar que s’ha jubilat aquest any.