El Patronat de Turisme de Salou engega a les xarxes socials un concurs sobre les vacances al municipi

Aquesta iniciativa pretén que els usuaris / àries que hagin visitat la ciutat durant aquest any 2020 puguin compartir la seva escapada

Part del cartell del nou concurs del Patronat de Turisme de Salou. Foto CEDIDA

El Patronat Municipal de Turisme de Salou impulsa a les xarxes socials el nou concurs “Les teves vacances a Salou”. Aquesta iniciativa pretén que els usuaris / àries que hagin visitat la ciutat durant aquest any 2020 puguin compartir la seva escapada, i endur-se de regal un sopar per a dues persones en un restaurant de Salou; 2 bitllets per al Trenet Turístic; i 2 entrades per a Bosc Aventura Salou.

Hi ha dues opcions per poder participar-hi, a través d’Instagram i de Facebook. En el cas d’Instagram, cal publicar fotografies on s’identifiqui, clarament, que han estat realitzades a Salou, amb el hashtag #VisitSalou2020.

Paral·lelament, a través del Facebook de VisitSalou, es pot participar-hi comentant la publicació relativa al concurs (fes clic aquí), amb una fotografia capturada a Salou.

Cal que els perfils d’Instagram de les persones participants siguin públics; que siguin els autors materials de les obres; i que comptin, també, amb el consentiment d’aquells que apareguin a les imatges, especialment, en el cas que siguin menors d’edat. Les fotos, que han de tenir una qualitat mínima, poden haver estat capturades amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “la nostra voluntat és fer partícip la ciutadania de les nostres activitats; i, en aquest cas, que comparteixi amb tothom les sensacions úniques que ha viscut durant les seves vacances a Salou”.

La data límit per a participar és el proper diumenge, 6 de setembre, a les 22 hores. Així, el dilluns, dia 7 de setembre, un jurat format per tècnics del Patronat donarà a conèixer el guanyador / a del concurs.

Cal dir que el Patronat Municipal de Turisme de Salou es reserva el dret a reproduir qualsevol de les fotografies publicades, durant el període de promoció del concurs, que podran adaptar-se tecnològicament i adequar-se al format idoni per a la seva publicació. També es reserva el dret de modificar les bases o de cancel·lar el concurs, sempre que es detecti un comportament irregular.

La fotografia guanyadora quedarà en propietat del seu autor/a, però podrà ser utilitzada pel Patronat de Turisme de Salou, amb l’única finalitat de realitzar promoció del mateix.

Així mateix, el guanyador / a tindrà un termini màxim de 15 dies per confirmar l’acceptació del premi. Un cop passat aquest temps, i no havent rebut resposta, l’organització es reserva el dret a escollir un nou premiat / da.