Dotze monitors i vint voluntaris vetllen per la bona marxa del Parc Infantil de Nadal de Salou

El dia 2 de gener, les persones que portin 2 kg de menjar tindran entrada gratuïta

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Infància, Joventut, Adolescència, i Oci, Julia Gómez, ha visitat l’Espai Xic’S del Parc de Nadal, que aquest any es fa, exclusivament, outdoor, és a dir, al exterior i al voltant del Pavelló Municipal dEsports (c/ Milà, 5), per garantir, al màxim, la seguretat de tots els participants, tenint en compte les circumstàncies de la pandèmia.

El parc compta amb múltiples atraccions de fira, inflables i música per a nens i nenes d´entre 3 i 12 anys, que poden accedir al parc havent abonat una entrada de 5 euros, per a tots els dies, o bé de 3 euros, amb el carnet del Club Xic’S. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament per a tots els dies (18€ i 15€ amb el carnet del Club). Els menors de 3 anys no paguen entrada i poden gaudir d´algunes activitats. De fet, totes estan senyalitzades abans de l’accés, controlat per un monitor o monitora.

Fins al 5 de gener, el Parc de Nadal de Salou romandrà obert, en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. L’1 de gener, tot el dia, i el 5, a la tarda, el parc romandrà tancat.

El dia 2 de gener, aquelles persones que portin 2kg de menjar, tindran l´entrada totalment gratuïta. La recollida daliments anirà destinada a entitats benèfiques del municipi.

Així mateix, el patge reial visitarà el parc els dies 3 i 4 de gener, de 17.30 a les 18.30 h.

L’alcalde de Salou ha felicitat els monitors/es del Parc i també els voluntaris/àries, i els ha agraït la seva dedicació i responsabilitat amb la seva tasca de control, vigilància i assistència.

Cal destacar que encara que el Parc se celebri a l’exterior, hi ha personal de seguretat que evita que hi hagi aglomeracions.

També és remarcable que tots els monitors i voluntaris que treballen al parc es fan un test d’antígens cada matí, abans d’entrar a treballar, “no només per a la seguretat dels nens i nenes, sinó també per a la de els mateixos monitors i de tots els visitants”, ha indicat Julia Gómez. La regidora d’Infància ha assegurat, a més, que “complim, en tot moment, les recomanacions que fa el Govern, en relació amb la Covid-19”.

Cal recordar que per entrar al Parc de Nadal és obligatòria la màscara, a partir dels 6 anys.