Ciutadans presenta la seva candidatura per assolir l’alcaldia de Salou

El diputat Carlos Carrizosa ha acompanyat a l'alcaldable Pere Lluís Huguet

Membres de la candidatura de Ciutadans les eleccions municipals a Salou. Foto: Julio Collado

El grup municipal de Ciutadans a Salou ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig, en les quals l’advocat Pere Lluís Huguet optarà a aconseguir l’alcaldia. A l’acte de presentació també hi ha assistit el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, qui ha definit a Huguet com “una persona amb un perfil extraordinari”, destacant “la seva il·lusió per estar a la terra de la seva família i poder ser alcalde d’una ciutat com Salou”.

Pere Lluís Huguet ha avançat alguns dels eixos principals del seu programa electoral com “convertir l’actual passeig de Jaume I en un gran eix central i que el Patronat de Turisme sigui un centre cultural, o recuperar la ‘nòria’ de Salou”. L’alcaldable de Ciutadans a Salou creu que “és necessari construir una ciutat moderna, sostenible on convisquin el turisme i la qualitat de vida dels habitants”.

Per la seva banda, Carlos Carrizosa ha definit l’opció de Ciutadans com “l’únic vot constitucionalista útil perquè pot frenar aliances entre PSC, ERC i Podem a Salou fruït dels acords que es tanquin per investir Pedro Sánchez president del Govern”. A més, ha afegit que no seria positiu per Salou que “el municipi tingués un alcalde, Pere Granados, que és del mateix partit que Carles Puigdemont, tot i que ell ho oculta”. En aquest sentit, ha apel·lat a tots aquells que en les darreres eleccions autonòmiques i generals van fer que Ciutadans fos l’opció més votada a Salou i s’ha mostrat confiat en què “aquesta és una de les alcaldies que Ciutadans assolirà”.