Salou millorarà les voreres i la jardineria a Covamar

Les actuacions formen part d'un projecte de millora que afectarà diversos carrers repartits per tot Salou

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona, i del regidor de Participació Ciutadana i Relacions Cíviques, Hèctor Maiquez, ha visitat, recentment, la Urbanització Covamar de Salou, on s’ha entrevistat amb els representants dels veïns, que li han transmès les seves inquietuds pel que fa a qüestions diverses, com l’estat de conservació de les voreres, l’aparcament i la jardineria.

 

L’alcalde els ha explicat el projecte que ja està actiu per tal de millorar Salou, relatiu a les 7 zones, unes obres de renovació i arranjament de diversos carrers del municipi, dividides en dos lots diferents, Ponent i Llevant.

 

Aquestes actuacions, que han sofert un retard per causa de la pandèmia, impliquen una intervenció a voreres i calçades, als carrers i vies públiques amb desperfectes i que tenen més necessitat de ser arranjats i renovats.

 

“Es tracta d’una intervenció de xoc per tot Salou, dins d’un pla de política de microurbanisme, que té la finalitat de millorar els serveis urbans i garantir la qualitat de vida i benestar de residents i visitants”, ha expressat l’alcalde.

 

Pel que fa a la jardineria, es plantaran lledoners (Celtis australis) a les voreres. En aquest sentit, sota criteris tècnics, s’alternaran places d’aparcament i exemplars d’aquests arbres autòctons.