Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Salou homenatja la gent gran del municipi

Avatar photo

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i de regidors i regidores de l’Ajuntament, van assistir a l’acte, celebrat avui dilluns, a la tarda, a l’Envelat

Salou ha realitzat, ahir a la tarda, l’homenatge a la gent gran, en el marc de la Festa Major d’Hivern 2023, que ha comptat amb un berenar i ball amb el Grup Musical Ruben’s, a l’Envelat. L’acte ha estat organitzat per l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat.

Hi han assistit més de 300 persones jubilades de més de 65 anys, residents i empadronades al municipi, i també les que són associades a les dues llars, l’Associació de Jubilats del Parc de Salou i l’Associació de Jubilats Esplai Salou. L’esdeveniment ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i de regidors i regidores de l’Ajuntament. A més, hi ha assistit Pere Alert, en representació de l’Associació de Jubilats Parc de Salou; i Alberto del Hierro i Emilia Navarro, en representació de l’Associació de Jubilats Esplai Salou.

L’alcalde Pere Granados s’ha dirigit als a la gent gran agraint-los el seu treball i esforç, que ha permès construir el Salou d’avui, ha dit. Per això, els ha assegurat tot el suport, des de l’Equip de Govern, per a allò que els sigui necessari i perquè gaudeixin d’una bona qualitat de vida.

Per la seva banda, la regidora Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, també ha tingut paraules d’agraïment cap a les persones que han treballat tota la vida i que ara poden gaudir de l’etapa de jubilació, amb salut i plenitud.

Durant l’acte, s’ha repartit un obsequi a tots els participants, consistent en una bossa de mà per guardar documentació, logotipada amb el motiu gràfic de la Festa Major d’Hivern d’enguany.

Durant l’acte, s’ha repartit un obsequi a tots els participants, consistent en una bossa de mà per guardar documentació, logotipada amb el meu gràfic
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + one =

Notícia anterior

ATENCIÓ: Retards que poden superar la mitja hora a Rodalies

Notícia següent

Roba la pensió d’un jubilat justament després de treure-la del caixer

Notícies relacionades