Salou garanteix la seguretat i l’actuació dels reforços policials d’estiu, en el marc de la crisi de la covid-19

L’alcalde Pere Granados ha afirmat que ‘Salou és un municipi sa i segur’ i ha agraït 'la implicació i coordinació dels diferents cossos de seguretat per donar un bon servei públic, tant a la població de Salou com als nostres visitants'

El municipi de Salou garanteix a les persones la seguretat i l’actuació dels reforços policials durant la campanya d’estiu, en el marc de la crisi per la COVID-19. Aquesta ha estat una de les principals mesures sobre les quals s’ha informat en el marc de la celebració de la Junta Local de Seguretat (JLS), presidida per l’alcalde de Salou, Pere Granados; acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, entre altres assistents; i que s’ha celebrat a través de videoconferència.

A la JLS d’avui també s’han tractat temes com l’anàlisi de la situació de seguretat al municipi, tenint en compte la dada positiva que fa referència a la davallada dels fets delictius, en un 5,2%, amb la peculiaritat viscuda durant els mesos de març a juny, durant la vigència de l’estat d’alarma, en els què es van interposar 1.851 denúncies per incompliment del RD 463/2020.

L’alcalde Pere Granados ha afirmat que “Salou és un municipi segur” i ha manifestat que “tenim un bon nivell de seguretat a Salou”, tot agraïnt “la implicació i coordinació dels diferents cossos de seguretat per donar un bon servei públic, tant a la població com als nostres visitants”. El mandatari s’ha referit a la labor dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Portuària.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha indicat que “durant els mesos de confinament s’ha registrat una disminució de certs delictes i una disminució lògica de la mobilitat”, un fet, aquest darrer, que “torna a normalitzar-se, progressivament, i que necessita el màxim d’esforços, atesa l’excepcionalitat, per tal d’evitar el naixement de nous brots de coronavirus”.

La reunió d’aquesta tarda també ha comptat amb la presència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; la directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Mònica Solé; l’inspector Cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo; el capità cap de la 1ª Companyia de la Guàrdia Civil de Salou, Jacinto Tarín; l’inspector cap de la comissaria de districte Salou / Vila-seca, Enric Carrasco; el cap de la regió policial Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra, Josep M. Estela; l’inspector cap dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea del Tarragonès; Ramon Franquès; l’intendent en cap de la Policia Portuària de Tarragona, Joan Bergadà; i el comissari cap provincial de Tarragona del Cos Nacional de Policia, Carlos Yubero.