Salou congela impostos, redueix taxes i bonifica l’IBI als immobles amb energia solar

El darrer plenari municipal de l’Ajuntament de Salou ha donat llum verda a les noves Ordenances Fiscals congelant els impostos de cara a l’any vinent.

El regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, va dir que “l’Ajuntament assumirà l’augment dels costos al pressupost i no els repercutirà al contribuent”, ja que “el nostre objectiu és gravar el menys possible la ciutadania”.

L’Ajuntament bonificarà l’IBI fins a un 50%, segons el seu valor cadastral, a les instal·lacions d’autoconsum d’energia solar, durant 3 anys. També es mantindrà la bonificació del 50% a l’ICIO en instal·lacions sostenibles (inclòs aprofitament d’energia solar).

Es modificarà l’ordenança de l’Escola d’Adults per poder realitzar pagaments i actuacions de forma trimestral i no haver d’abonar l’any sencer, afavorint la interrupció de la formació sense cost per als interessats. L’ordenança d’Esports es modificarà per tal de dur a terme una gestió eficient dels seus tributs, eliminant matrícules i adequant les tarifes al seu ús real.