Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

Salou posa a disposició dels infants el Casal d’Estiu Xic’S i l’Escola Esportiva

Avatar photo

L’Ajuntament de Salou, des de la regidoria d’Infància i la regidoria de Foment de l’Esport, ofereix un servei de Casal d’Estiu Xic’S 2023 i un conjunt d’activitats esportives estivals, adreçades a infants d’entre 3 a 12 anys

L’Ajuntament de Salou a través de les regidories d’Infància i de Foment de l’Esport, ha preparat un gran ventall d’activitats per tal que els infants puguin gaudir d’activitats dinàmiques, a l’estiu, i permetre que les famílies puguin fer compatibles els horaris laborals mentre els nens i nenes gaudeixen d’una experiència lúdica i engrescadora al seu municipi.

Casal d’Estiu Xic’S

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament torna a oferir el servei d’educació en el lleure per als mesos d’estiu; el Casal Xic’S, pensat per als nens i nenes del municipi, d’entre 3 i 12 anys, és a dir, als infants escolaritzats d’I3 a 6è de primària en l’actual curs 2022-2023.

Enguany, el Casal tindrà lloc a l’Escola Santa Maria del Mar, en horari de matí, amb un servei d’acollida matinal i un altre, després del menjador. L’entrada al centre serà a les 9 h, i la sortida, a les 13 h.

Les dates del Casal d’Estiu Xic’S són del 3 de juliol al 25 d’agost, essent la modalitat d’inscripció per quinzenes. Les famílies podran optar per escollir entre les següents, compreses entre els dies:

 • 1a quinzena: del 03 de juliol al 14 de juliol
 • 2a quinzena: del 17 de juliol al 28 de juliol
 • 3a quinzena: del 31 de juliol al 11 d’agost
 • 4a quinzena: del 14 d’agost al 25 d’agost

 

Inscripcions Casal Xic’S

Les inscripcions es duran a terme a partir del 29 de maig, a les 9 h, i fins a completar les places, per als empadronats a Salou. I a partir del 5 de juny, per als no empadronats, en cas que quedin places disponibles.

Les inscripcions es duran a terme a través de la plataforma ReservaPlay, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Les famílies tenen un descompte del 10% del preu del Casal per als socis del Club Xic’S; i, un 10%, per a famílies nombroses o monoparentals.

Els preus del Casal d’Estiu Xic’S (per nen/a) són els següents:

 • Preu del casal, per quinzena: 55 euros
 • Preu del casal, per quinzena, amb descompte (soci del club Xic’S, família nombrosa o monoparental): 49,5 euros, amb un descompte, o bé 44 euros, amb dos.
 • Menjador, per quinzena: 82,5 euros
 • Servei d’acollida gratuït, segons la subvenció rebuda per part de la Generalitat de Catalunya, referent al Temps de cures.

Escola Esportiva d’Estiu

La regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament torna a organitzar l’Escola Esportiva d’Estiu, al Pavelló Salou Centre, amb activitats adreçades a infants d’entre 3 a 12 anys. Les activitats es divideixen en dos grups, el de l’Escola d’Iniciació Esportiva, i el de l’Escola Esportiva Multijoc.

L’Escola d’Iniciació Esportiva s’adreça a infants nascuts entre els anys 2013 i el 2019, és a dir, des de P3 i fins a 4t de primària. Els continguts que es treballaran seran jocs, coordinació motora, treball psicomotriu, jocs esportius i recreatius, entre d’altres.

D’altra banda, l’Escola Esportiva Multijoc s’adreça a infants nascuts entre els anys 2009 i el 2012, és a dir, des de 5è de primària i fins a 2n ESO. Els infants podran gaudir de jocs d’iniciació esportiva, jocs tradicionals, i activitats a l’aire lliure, com poden ser sortides en bici, fer senderisme, kayak, etc.

Els períodes d’inscripció son els següents:

 • 1a setmana: del 3 al 7 de juliol
 • 2a setmana: del 10 al 14 de juliol
 • 3a setmana: del 17 al 21 de juliol
 • 4a setmana: del 24 al 28 de juliol
 • 5a setmana: del 31 de juliol al 4 d’agost
 • 6a setmana: de 7 al 11 d’agost
 • 7a setmana: del 14 al 18 d’agost
 • 8a setmana: del 21 al 25 d’agost

També s’oferirà un servei de menjador i recollida al finalitzar les activitats, a les 13 hores. Els monitors els deixaran al Casal d’Estiu Xic’S, on dinaran i es podran recollir, fins les 16 hores, a l’Escola Santa Maria del Mar.

Inscripcions Escola Esportiva

Les inscripcions es duran a terme a partir del 29 de maig, a les 9 h, i fins a completar les places, per als empadronats a Salou. I, a partir del 5 de juny, per als no empadronats, en cas que quedin places disponibles.

Les inscripcions es duran a terme a través de la plataforma ReservaPlay, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Caldrà emplenar el formulari, les dades de l’infant, els torns que es desitgin, les autoritzacions per a tot el casal, i adjuntar la documentació requerida.

Les famílies tenen un descompte del 10% del preu, per als socis del Club Xic’S; i, un 10%, per a famílies nombroses o monoparentals.

Els preus de l’Escola Esportiva d’Estiu (per nen/a) són els següents:

 • Preu, per setmana: 27,50 euros
 • Preu per setmana, amb descompte, (soci del club Xic’S, família nombrosa o monoparental): 24,75 euros, amb un descompte; o bé 22,27 euros, amb dos descomptes.
 • Menjador, per setmana: 41,25 euros
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 + sixteen =

Notícia anterior

Més de 500 persones participen en la nova edició de la caminada El Piolet de Parets del Vallès

Notícia següent

Cambrils va acollir el XXXV campionat d’Interclubs de tir olímpic

Notícies relacionades