Rubén Viñuales, alcaldable dels socialistes a Tarragona

L’objectiu és créixer en nombre de candidatures a les comarques de la demarcació de Tarragona

Rubén Viñuales, portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona. JULIO COLLADO

El Consell Nacional del PSC proclamarà demà dissabte a set alcaldables socialistes del Camp de Tarragona. En concret, es tracta de Rubén Viñuales (Tarragona), Andreu Martin (Reus), Alfredo Clua (Cambrils), Rosa Maria Ibarra (Valls), Joan Anton Ramírez (Vila-seca), Valeriano Pino (Torredembarra) i Dani Caballero (la Bisbal del Penedès).

Així mateix, pel que fa a les comarques tarragonines, també es proclamaran les candidatures de Neus Sancho, com a alcaldable a Alcanar, i de Xavier de la Fuente, com a alcaldable de l’Ametlla de Mar.

En relació a aquestes proclamacions, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha subratllat que “el PSC surt a guanyar aquestes properes eleccions municipals a les nostres comarques. No volem quedar segons, ni tercers, ni condicionar res, volem guanyar i governar.”

En aquest sentit ha destacat que “volem culminar el cicle expansiu del PSC que ja es va manifestar amb la victòria a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Creiem, sincerament, que un partit municipalista com ho és el nostre tindrà un resultat encara superior a les eleccions municipals.”

Així mateix, el primer secretari dels socialistes del Camp de Tarragona ha posat de relleu que “el PSC és un partit de Govern, seriós i responsable, ja sigui quan estem al Govern o a l’oposició. Aquesta bona valoració dels ciutadans als equips municipals socialistes cristal·litzarà ara a les eleccions locals”, ha afegit.

“En el cas de les comarques tarragonines tenim un valor afegit: els socialistes som els únics que hem demostrat que creiem en la província de Tarragona quan estem al Govern, ja sigui a Madrid o a Barcelona. Altres, que parlen molt de país, es queden afònics quan es tracta d’invertir a casa nostra…”, ha explicat.

L’objectiu primer és créixer en nombre de candidatures a totes les comarques de la demarcació de Tarragona. Cal destacar que en el conjunt de Catalunya, fonts nacional del partit, estimen que el creixement de les llistes del PSC serà –aproximadament- d’un 20% en relació a les candidatures de les darreres eleccions municipals.